2020’de Piyasayı Kasıp Kavuracak 5 Bilgisayar Oyunu

2020 yılında piyasaya çıkacak birçok heyecanlandırıcı bilgisayar oyunu var. Bu oyunlar arasından bizi en çok heyecanlandıran oyunları sizler için hazırladık.

1. Marvel’s Avengers

Tabii ki, gamerlar özellikle de Marvel fan gamerları Marvel’s Avengers için aşırı bir beklenti içerisindeler. Üstelik bilgisayar oyunu gerçekte neye benzediğine dair detaylar geldiği her an bir o kadar daha seviniyorlar ve beklentileri daha da katlanıyor. Biraz oyundan bahsedelim. Hikâyenin ana kahramanı Kamala Khan (diğer adıyla Bayan Marvel). Ana hikâye ise attıkları yanlış adımdan sonra korkunç şeyler gerçekleşen ve bu yüzden paramparça olan Avengers’ı yeniden oluşturma arayışı ile ilgili. Bu hikayeye ek olarak da, insanlarla bir araya gelebileceğiniz ve birlikte görevler yapabileceğiniz online bir modu da olacak gibi duruyor. Marvel’ın MCU filmleri gibi dev bir bütçeye sahip olan oyunu baya bir ümit vadeden konumda.

2. Doom Eternal

Doom Eternal çok güzel bir video oyunu olacak gibi. 2016’daki Doom oyunu içerisinde bizi sevindiren ne varsa bu oyunda da olacak hatta daha iyi bir şekilde olacak. Bir önceki Doom oyunu ile cehennemdeydik ama Doom Eternal’da cehennem yükselişe geçti ve Dünya’yı ele geçirdi. Oyuncular da daha da fazla kıç tekmeleme ve dövüş için Cennete gidiyorlar.

3. Resident Evil 3

Resident Evil’in rönesansına, şahit olmak ve deneyimlemek biz gamerlar için harika bir şey oldu. Resident Evil 7, son on yılın en büyük oyunlarından biriydi ve ondan sonra çıkan Resident Evil 2 tekrar yapımı ise 90’lı yılların klasik yapımını, yüksek grafikler, şaşırtıcı ve modern bir bakış açısıyla oynamamıza olanak sağladı. Resident Evil 3, saydığımız bu iki oyunun kalitesine birazcık bile yaklaşsa, yılın oyunu olma yolunda sağlam adımlar atmış olur. Oyunun fragmanını izledik ve söyleceğimiz tek şey: Harika! Özellikle dehşet saçan Nemesis karakterini kısacık bir süreliğine görmemiz az kalsın kalp krizi geçirmemize neden olacaktı.

4. Cyberpunk 2077

Witcher 3 gibi muhteşem ötesi bir oyun ile çıtayı arşa çıkartan CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 ile o çıtaya tekrar çıkmaya deneyecek gibi duruyor. Uzun süredir beklediğimiz oyun sonunda geliyor. 2020’de çıkması beklenen gelecek temalı oyunun göz kamaştırıcı bir de hikayesi var.

Bu kez first person olarak oyun çıkaran CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 ile Witcher 3’de gördüğümüz birkaç muhteşem özelliği de kullanacak. Ne gibi mi? Mesela, oyuncunun seçimi ile ilerleyen hikaye ve keşfedilecek derin ve çeşitli bir dünya.

5. Humankind

Şimdi bahsedeceğimiz oyun yukarıda bahsettiğimiz oyunlardan biraz daha farklı. Humankind. Civilization serisi oyuncularına her zaman özel bir oyun türü sunmuştur. Amplitude Studios’un çıkardığı Humankind da özel bir oyun olacağa benziyor ve özel bir hedef kitleye hitap edecek gibi gözüküyor. İnsanlık tarihinin başlangıcından başlayarak, seçtiğiniz kültürün gelişme şeklini etkileyen seçimler yapacaksınız.

İlginizi Çekebilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
You need to agree with the terms to proceed

Sonraki yazı
Gelecekte Karşılaşabileceğimiz Yenilikler
Önceki yazı
Dijital Girişimcilik Nedir?